Шановний абітурієнте!

Тепер ти в осоистому кабінеті, в якому акумулюються усі ресурси необхідні для того щоб пройти шлях від абітурієнта до стуента. Для того, щоб спростити користування в системі та зрообити його максимально продуктивним, ми просимо тебе зробити декілька додаткових налаштувань свого особистого кабінету...

- Розмістити фотографію профілю.

- Додати перелік інтересів, для того щоб нам було легше запропонувати кращий варіант для вступу.

- Додати свій контактний номер телефону.

Всі ці налаштування можна зробити на одній страниці. Для цього, у верхньому правому куті вікна після авторизації треба клікнути мишкою та обрати з меню "Про користувача". Після цього з'явиться сторинка ващого профілю, де треба перейти за посиланням "Редагувати інформацію". Вигляд цього окна та позначене стрілкою посилання показано нижче.

Надалі, з'явиться сторинка налаштувань профілю, де необхідно зробити наступні дії.

1. Знайти розділ "Фото користувача" (показаний на рисунку нижче) і завантажити власне фото або перетягнувши його у область, яка вказана на рисунку, або натиснувши піктограму .

2. У розділі "Інтереси" додати власні уподобання щодо вступу. Це може бути перелік освітніх програм, на які бажаєшь вступити, або просто галузі та сфери інтересів в яких є бажання знайти себе в професійному плані. Цю інформацює ми будемо використовувати для того щоб надати як можна більш індивідуалізовану допомогу і консультацію.

3. У розділі "Додатково" знайдіть поле "Мобільний телефон" та вкажіть власний номер телефону, або декілька номерів через кому. Телефон треба вказувати в міжнародному форматі, наприклад так: +380667744567. Або якщо декільеа номерів: +380667744567, +380671451843.

Інші додаткові данні можна заповнити за власним бажанням. Ми завжди схвалюємо наявність більшої інформації, яка дозволить нам більше допомогти Вам в питаннях вступу на навчання.

Продуктивної роботи в системі та успіхів у вступі!

Остання зміна: вівторок 9 лютого 2021 20:21 PM