Шановний Абітурієнте!

Дякуємо обрання нашого закладу вищої освіти! Він має славетну 100-річну історію, до якої в Тебе є змога також залучитися! Ознайомитися з нашою історією можна на офіційному стайті за посиланням.

1. Для створення особистого кабінету, на головній сторінці цього ресурсу у правому верхньому куті треба обрати "Вхід" або натиснути сюди.

2. У вікні, вигляд якого наведений нижче, треба натиснути кнопку "Створити новий обліковий запис" (яка вказано ни рисунку стрілкою).

3. Надалі, з'явиться форма в якій треба уважно заповнити свої данні. Звертаємо увагу, що Прізвище, Ім'я та По-батькові будуть використовуватися для подальшого процесу вступу на навчання, тому вказуй дані як в паспорті, без помилок. Також вказуй свій власний адрес електронної пошти, який буде викоритосвуватися для подальшої авторизації. На рисунку нижче наведений приклад заповнення даних.

Після заповнення та перевірки коректності введених даних треба натиснути кнопку "Створити запис".

3. Далі,  на вказану власну адресу електронної пошти буде надісланий лист з подальшими інструкціями. Для звершення реєстрації, треба перейти за посиланням, яке буде вказано в листі. Після переходу ти одразу потрапиш до свого особистого кабінету.

Вітаємо із залченням до нашої дружної спільноти Далівців!

Остання зміна: вівторок 9 лютого 2021 19:43 PM